"In contrast相反【逻辑线索出现】," the researchers continue, "many regulations that don'tassume people make rational choices have been successfully applied to controlalcohol 那些没有假设人们会作出理智选择的法规却成功控酒， a substance -- like food -- of which immoderate consumption leadsto serious health problems."
To begin with, I wonder whether you could provide more varieties of food. We do nothave many options when eating in our canteen now. To continue, somestudents have complained about the price of the food there, would you please
59. Why do policymakers of alcohol controlplace density restrictions?
At leastthree fundamental factors could contribute to this phenomenon. To begin with,
C) They are based on wrong assumptions。
D. Resorting to economic, legal andpsychological means
澳门太阳集团城网址， D) It causes more harm than is generallyrealized。
What might trigger this affair? For onepart, the general public have failed to realize the importance of abiding bythe traffic regulations and laws (and a big deal of the attention have been distracted by the so-called “great affair”。) Once some driverseasily disregard the traffic signals, so do other drivers who intend to obeythe laws. Moreover, the current state of affairs depicted in the drawing,may have been encouraged, though not justified, by the lack of severe legalpenalty。
58. What do the Rand researchers think ofmany of the policy measures to control obesity?
Suppose you have accepted Mr. Zhang’s invitation todinner, but you have to change your plan for some reasons. Write a letter inabout 100 words to make an apology to him。
Similarly, the researchers say, beingpresented with junk food stimulates our desire to eat it. So why not limit thedensity of food outlets, particularly ones that sell food rich in emptycalories? And why not limit sale of food in places that aren’t primarily foodstores?
Here is a table, telling us an interesting phenomenon. Thereis no doubt that the table displays accidents in one Chinese city. Asis clearly depicted, drivers turning left without due care cause the mostaccidents in this city and the percentage of drivers driving under theinfluence of alcohol enjoys the biggest rise in 2005. Obviously, thedifference manifested by the table should be given more concern。
60. What is the purpose of California’srule about alcohol display in gas stations?
大作文图片类型：1. 柱形图； 2. 曲线图、统计表格、饼形图
B) It is widely consumed despite its illreputation。
The research references studies of people’sbehavior with food and alcohol and results of alcohol restrictions, and thenlists five regulations that the researchers think might be promising if appliedto junk foods. Among them:
2500 billion in 2014. Surprisingly, it is predicted that the figure willcontinue to soar dramatically to roughly 3400 billion in2015.
Dear Sir or Madam,
We can easily recognize itsadvantages as follows: e-commerce, which isextremely convenient, can save us a great amount of precious time and we canbuy products everywhere you want as long as we can surf online. However, forall the advantages mentioned above, online trading is by no means without itslimitations as listed below: we may be cheated by some online retailers,which might be a potential threat to our bank accounts。
As is seen from the two graphs, it is clear that with the rapidgrowth of U.S. population from 1800 to 1990, the number of itswildlife species no longer existing soared during the same period. Naturally,we can draw the conclusion that the sharp decline of wildlife speciesresulted from the population growth。
A) Few people are able to resist alcohol’stemptations。
the problem of pollution becomes more and more serious with the developmentof modern industry. More and more animals have to adapt themselves to thedecaying environment or move to a totally different place, but not all of themare fortunate enough to survive the changes.
"In contrast," the researcherscontinue, "many regulations that don't assume people make rational choiceshave been successfully applied to control alcohol, a substance -- like food --of which immoderate consumption leads to serious health problems."
B) There are already too many storesselling alcohol。
A) To effectively limit the density ofalcohol outlets。
lower it down?
不管是找主旨句，还是当细节题做，都会发现关键词Rand researchers首次出现在第二段第一句： So here's a suggestion offered by two researchers at the RandCorporation: Why not take a lesson from alcohol control policies and apply themto where food is sold and how it's displayed?
Density restrictions: licenses to sell alcohol aren't handed outunplanned to all comers but are allotted (分配)based on thenumber of places in an area that already sell alcohol. These make alcohol lesseasy to get and reduce the number of psychological cues to drink. 浓度限购可使消费者买酒不易，并减少喝酒的心理暗示。
Accordingly, it isimperative for us to take drastic measures. For one thing, we should appeal tothe authorities to make strict legislations to severely punish those who deliberately spoil theinterests of online customers. For another, we should enhance the awarenessof residents that rational purchasing is conducive to our incomemanagement. Only in this way can we maximize the merits and minimize thedemerits of online purchasing。
C) Drinking strong alcohol can cause socialproblems。
Isincerely thank you for inviting me to dinner in yourhouse next Sunday。
B) They provide misleading information。
as the population grows, people consume much more naturalresources, which often leads to excessive hunting. To continue, withthe increase of human activities, modern people take up more andmore space, which has an undesirable impact on other species. Finally,
D) To get alcohol out of drivers’ immediatesight。
Display and sales restrictions: California has a rule prohibitingalcohol displays near the cash registers in gas stations, and in most placesyou can’t buy alcohol at drive-through facilities。于是大部分地区你在驾车通过的设施里买不到酒啦 At supermarkets, food companies pay to have their wares in placeswhere they're easily seen. One could remove junk food to the back of the storeand ban them from the shelves at checkout lines. The other measures include restrictingportion sizes, taxing and prohibiting special price deals for junk foods, andplacing warning labels on the products。
Dear Mr. Zhang,
I am a student of our university, whooften have meals in our canteen. Generally speaking, our canteen providesquite good food. However, I still have some suggestions for you to makeour canteen more popular among students。
61. What is the general guideline the Randresearchers suggest about junk food control?
Solving this problemcalls for, above all, the government’s efforts to control population growth,
【解析】披着细节题皮的推理题：关于垃圾食品作者说了啥？关键词Junk food定位到第一段：Junk food is everywhere. We’re eating way toomuch of it. Most of us know what we’re doing and yet wedo it anyway。垃圾食品满天飞，吃来吃去太长肥。虽知其害仍不舍，要肥大家一起肥。B的意思是垃圾食品名声虽恶还是被广泛消费，契合原文。另一条思路就是，yet和anyway体现的逻辑相反关系只有B能涵盖了。
In a word, only when the government and the common people make joint effortscan we hope to find a satisfactory solution to protect wildlife.